Κική Κέρζελη

Κικη Κερζελη

Πληροφορίες

Η Κική Κέρζελη γεννήθηκε στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στην “Ψυχολογία της Μουσικής και Μουσική Παιδαγωγική” (ΜΑ).

Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Μουσική Εκπαίδευση σε τυπικά και άτυπα περιβάλλοντα” (MEd) του Tμήματος Mουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ.

Από το 2017 εργάζεται ως εξωτερική καλλιτεχνική συνεργάτης στην Εθνική Λυρική Σκηνή στον τομέα των Εκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων, πραγματοποιώντας τα προγράμματα “Κιθάρα Express 65+” και “Μουσικ(ή)οί εδώ και τώρα”. Παράλληλα, είναι μέλος ερευνητικής ομάδας (Ι.  Ετμεκτσόγλου) που από το 2014 εκπονεί έρευνα για το πρόγραμμα “Κιθάρα Express”, σε σχέση με την επίδραση του προγράμματος σε ζητήματα κατασκευής και ανακατασκευής ταυτοτήτων,  ψυχολογικής επίδρασης και εναλλακτικών μεθόδων μουσικής εκπαίδευσης στο πλαίσιο της κοινότητας.

Έχει συμμετάσχει ως ερμηνεύτρια, συνθέτης και μαέστρος σε ποικίλες δράσεις και προγράμματα. Στα ενδιαφέροντα της ανήκουν η δημιουργία μουσικών παραστάσεων, η σύνθεση μουσικής για τέχνες της παράστασης και η δημιουργία πρωτότυπων διαδραστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.